2020. június 07. Vasárnap | Róbert napja
Együttműködési szabályzat
Ingatlanirodáknak és fejlesztőknek


A sokingatlan.com ingatlan hirdető portál üzemeltetője: Immoverzum Bt. működteti ezt a portált az ingatlanirodák és a fejlesztő, beruházó lakásépítő cégek és a magánhirdetők, ingatlankeresők számára. Kérjük, mielőtt az oldalon regisztrálná cégét, irodáját figyelmesen olvassa el Együttműködési, Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatunkat.
Az ingatlanirodáknak és fejlesztőknek az alábbi Együttműködési szabályzatot tesszük közzé. Az ingatlanirodák és fejlesztők a portálon való regisztrációjukkal magukra nézve kötelezően elfogadják a portál Együttműködési, Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatát. A portál és a regisztrált ingatlaniroda és fejlesztő között a regisztrációval egy felhasználói szerződés jön létre. A felhasználói szerződés értelmében a portál által kínált hirdetési lehetőséget és szolgáltatástartalmakat csak és kizárólag az ingatlan hirdetések elhelyezésére és egyéb irodai reklám hirdetések megjelenítésére lehet használni, az általánosan is elfogadott internet etikai kódexben foglaltak szerint. A szerződés értelmében a sokingatlan.com oldala lehetőséget kínál minden ingatlanközvetítéssel és ingatlan beruházással foglalkozó cégnek, irodának, hogy az ingatlan hirdetéseit, a mindenkori Hirdetési szabályzatban és Hirdetési ajánlatban szereplő módon és a díjszabásnak megfelelően elhelyezze az oldalon.

A szerződésben foglaltak szerint a portálon minden olyan regisztrált iroda és fejlesztő, aki még nem használta a portált díjmentes kipróbálási időszakot vehet igénybe, melyről a Hirdetési ajánlatunk menüpontban tud tájékozódni. Ebben az időszakban, teljesen díjmentesen kipróbálhatja a portál által kínált szolgáltatástartalmakat. A díjmentes időszak alatt a sokingatlan.com írásos szerződést nem köt a felhasználókkal, de ezen Együttműködési szabályzatot a portálon elhelyezett hirdetéssel minden iroda és fejlesztő magára nézve kötelezően elfogadja és a szabályzatot a díjmentes időszak alatt is kötelezően betartja. Ezek megszegése, vagy egyéb módon való kijátszása a portál használatától és a hirdetések megjelenítésétől való eltiltással járhat és súlyosabb esetben további jogi következményeket vonhat maga után.

A portál Együttműködési, Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatának sorozatos megszegése letiltással járhat, melyben az iroda, vagy a fejlesztő több hirdetést a portálon nem helyezhet el.

Ha a próba időszak után úgy dönt, hogy továbbra is igénybe kívánja venni a szolgáltatásokat a portál ügyfélszolgálata e-mailben elküldi Önnek a szerződést, melyet kitöltve és aláírva, szintén e-mailben, vagy faxon vissza tud juttatni nekünk. A próba hónap után munkáját csak abban az esetben tudja folytatni, ha a szerződést aláírva, lepecsételve visszaküldte nekünk. Ezután a szerződésben szereplő, postázási címre elküldjük a számlát. A számlázás mindig háromhavonta történik és a szolgáltatás díja előre fizetendő.

Ha az Együttműködési, Adatvédelmi és Hirdetési szabályzattal kapcsolatban, vagy egyéb más a portál használatával kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdése, vagy megjegyzése lenne a kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az iroda@sokingatlan.com e-mail címen, vagy napközben, munkaidőben hívja az ügyfélszolgálatot, ahol munkatársaink szívesen válaszolnak kérdéseire.

Sokingatlan.com
Ügyfélszolgálat:
H-P 9 - 17 óra között
Tel/Fax: 06-1-231-0744, 06-20-973-5459
E-mail cím: iroda@sokingatlan.com