2020. április 08. Szerda | Dénes napja
Ingatlankeresés
Ingatlan típusa:
 
ingatlan keresése
 
ingatlan keresése
ingatlan keresése
Keresés hirdetés azonosítóra:
ingatlan keresése
eladó, kiadó ingatlanok, házak, lakások, ingatlan
Ingatlanjog
Impresszum

A portál célja, hogy minden ingatlan kategóriában országosan minél nagyobb adatbázis tartalomból tudjanak keresni a látogatók az aktuális eladó-kiadó ingatlan ajánlatok között. Felhasználóinknak széles hirdetési lehetőséget kínálunk a hirdetések elhelyezésére és az egyedi reklámok megjelenítésére egyaránt. Szeretnénk, ha hirdetőink, mind a Magánszemélyek, mind a Közvetítőirodák és az Ingatlanfejlesztők könnyebben megtalálnák a portál segítségével a potenciális ingatlankeresőket.

Ennek érdekében a 2007 májusában elindított sokingatlan.com oldalát nem tovább fejlesztettük, hanem egy teljesen új portált a sokingatlan.com (2) fejlesztését kezdtük el 2008-ban, melyet 2009 áprilisában indítottunk el. Az új programozással, új dizájnnal és rendszer szemlélettel felépített portál sokkal gyorsabb és egyszerűbb felhasználást, keresést tesz lehetővé minden felhasználónak.

A portál arculata, megjelenése és a felhasználóknak kínált széles körű szolgáltatások tartalma és minősége a Közvetítő irodáknak és az Ingatlan fejlesztőknek is egy kimondottan igényes hirdetési és reklám lehetőséget kínál a portálon, kedvező hirdetési díjakkal!

www.sokingatlan.com

Üzemeltető:

Immoverzum Bt.
Levelezési cím: 1656 Budapest, Pf. 138
E-mail cím: iroda@sokingatlan.com

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - Péntekig 8.30-16.30 óra között
Tel.: +36-1 / 231-07-44
Fax: +36-1 / 253-02-55
E-mail cím: iroda@sokingatlan.com